Basic B Complex 60vkaps

5290793-origpic-94180f.jpg
5290793-origpic-94180f.jpg

Basic B Complex 60vkaps

259.00

Omfattande komplex av B-vitaminer

Basic B Complex från Thorne Research är ett omfattande och exklusivt B-vitaminkomplex av garanterat rena råvaror och med lättupptagliga B-vitaminer. B-vitaminer, med undantag av B12, lagras inte i kroppen och behöver därför tillföras dagligen. Thornes B-vitaminer är vattenlösliga och fria från GMO och jäst. 

B-vitamintillskottet Basic B Complex innehåller hela B-vitaminkomplexet i inbördes optimal balans för högsta möjliga biotillgänglighet, inklusive de aktiverade formerna av vitamin B2 (riboflavin 5-fosfat) och B6 (pyridoxal 5-fosfat), B12 (adenosylkobalamin och metylkobalamin) samt 80 mg kolincitrat. 

Vitaminerna B6 och B12 bidrar till normal energiomsättning, till normal psykologisk funktion, till immunförsvarets normala funktion samt till nervsystemets normala funktion. Pantotensyra bidrar till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer. Pantotenesyra bidrar till normal mental prestationsförmåga, till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Folat bidrar till normal blodbildning och tiamin bidrar till normal hjärtfunktion. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och slemhinnor. 

- Innehåller aktiva B-vitaminer för bättre biotillgänglighet
- Innehåller en optimal balans av viktiga B-vitaminer
- Basic B Complex är fritt från jäst
Övriga ingredienser: Kapsel: Hypromelloscellulosa (av barrträd). Fyllnadsmedel: Mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, magnesiumsalt av fettsyra, magnesiumcitrat.

Dosering: 1 kapsel 1 ggr/dag (doser per burk: 60)

Övrigt: Gravida, kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt.Försegling: Använd endast om burken är förseglad.Förvaring: Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn och djur.

Add To Cart