Sunwarrior Classic 1kg

sunwarrior classic.jpg
sunwarrior classic.jpg

Sunwarrior Classic 1kg

446.00

Finns i tre smaker: Naturell, Vanilj och Choklad

Det ultimata raw, växtbaserade proteinet som utformats för fitness- och hälsoentusiaster. Perfekt för den som vill bygga muskler, bränna fett och öka prestationsförmågan.

Sunwarrior Classic Protein är 100% växtbaserat, alkaliskt bildande, och ger en komplett aminosyraprofil

Protein är nödvändigt för att reparera vävnad, bränna fett och bygga en stark kropp

Sunwarrior Classic Protein passar alla - ung eller gammal, man eller kvinna - inte bara dig som är vegan eller vegetarian. 
Sunwarrior Classic Protein är glutenfri, icke-GMO, och fri från kemikalier, syror och lösningsmedel.
Sunwarrior använder en gammaldags, lågtemperatur, enzymatisk process som omfattar hela korn av brunt ris, inklusive grodden, frövitan och kli. Denna unika process skapar ett protein som är silkeslent, blandar sig väl och viktigast, det smakar mycket bra!


Användning: Blanda 1 skopa med 2-3 dl vatten, mandelmjölk, kokosmjölk, eller din favoritdryck. Blandar bra i shakes, smoothies och andra drycker. Kyl förberedd produkt och använd samma dag.

  • Alltid raw, vegan och välsmakande
  • Ett välsmakande växtbaserat protein med en silkeslen konsistens som smälter lätt utan klumpig eller kornig konsistens som ofta förekommer i andra växtbaserade proteinpulver
  • Tillverkat under låg temperatur med en naturlig enzymprocess där varken kemikalier eller hydrolys används.
  • Fri från gluten, lösningsmedel, GMO, strålning, konstgjorda smakämnen, konstgjorda konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen.
  • Naturligt rik på vitaminer och mineraler och andra viktiga näringsämnen såsom tiamin, riboflavin, niacin, fosfor, järn och kalium
  • Lättsmält för barn, äldre och vuxna
  • Ökar absorptionen och effektiviteten av vitaminer och mineraler
  • Ett av de bästa proteinerna för varje livsstil, inte bara veganer eller vegetarianer

Komplett aminosyraprofil

Rårisproteinpulver innehåller alla nio essentiella aminosyror som kroppen inte kan tillverka, men behöver för att producera all muskelvävnad, enzymer och hormoner som vi behöver för att överleva. Risprotein, till skillnad från andra vegetabiliska proteiner, saknar inte någon av de essentiella aminosyrorna, jämförbart med vassle och mycket bättre än soja.

Allergivänligt

Vassle och soja orsakar problem för personer med allergier. Vassle är tillverkat av mejeribiprodukter och orsakar problem för de som har laktoskänslighet. Tyvärr är de inte ensamma. Många människor som inte har några problem med mejeriprodukter kan fortfarande uppleva gaser, uppblåsthet, och orolig mage av vassleprotein. Soja innehåller fytoöstrogener som efterliknar det mänskliga hormonet och orsaka problem. Sojaallergier är också mycket vanligt.

Ris, å andra sidan är ett säkert och skonsamt för matsmältningssystemet och mycket allergivänligt. Ris är den perfekta källan till protein som inte kommer att uppröra din mage, resultera i uppblåsthet, eller orsaka farliga allergiska reaktioner.

Vegan

Risprotein är säkert för veganer och vegetarianer som vill undvika animaliska produkter som finns i vassle-, kasein- och äggprotein. Men de är inte de enda som gynnas. Risprotein är inte bara för veganer, utan levererar ett bra protein och kompletta aminosyror för alla på oavsett aktivitetsnivå.

Återhämtning

Eftersom det är ett komplett protein, kommer Sunwarrior Classic Protein att hjälpa dig återuppbygga och reparera muskler efter träning. Risprotein är lite långsammare att smälta än vassle och det gör det till ett bra preworkout tillskott och ett bra protein för uthållighetsidrottare.

Förbränning

Protein skapar en termogenisk effekt och värmer upp kroppen vilket gör att det förbrukar fler kalorier än andra livsmedel. Detta beror på att protein kräver ytterligare energi för att smälta, så du kommer förbränna mer i timtal efter att ha ätit det.

Ingredienser Naturell:
Fermenterat risprotein från råris

Ingredienser Choklad: Fermenterat risprotein från råris, kakao, chokladextrakt, risoligodextrin, förtjockningsmedel, (xanthan gum, pektin), havssalt, aromämne (vaniljextrakt), sötningsmedel (steviolglykosider).

Ingredienser Vanilj: Fermenterat risprotein från råris, risoligodextrin, förtjockningsmedel (xanthan gum, pektin) havssalt, aromämne (vaniljextrakt), sötningsmedel (steviolglykosider).

Add To Cart