Epicare Hårborttagning För Ansiktet 1st

epicare.jpg
epicare.jpg

Epicare Hårborttagning För Ansiktet 1st

144.00
  • Enkel att använda
  • Mycket prisvärd- varar minst 1 år
  • Tar effektivt bort oönskad hårväxt
  • Varken spegel eller glasögon behövs

Epicare är ett hjälpmedel för alla de kvinnor som dagligen kämpar emot oönskad hårväxt i ansiktet. Epicare ersätter vaxning, rakning, blekning samt pincett genom att den, på ett mycket effektivt och skonsamt sätt, drar ut hårstråna med roten utan att irritera huden. Spiralen är tänkt för området kring mun, haka och hals och är effektiv på såväl korta, fina hår som längre och grövre. Ny utväxt är lätt att hålla efter vilket gör att man slipper synlig utväxt.

 

Epicare är skonsamt för huden. Vid vaxning följer det allra yttersta hudlagret med. Irritationen i huden medför ofta utslag och finnar. Vid rakning klipps stråna av tvärt, utväxten blir stubbig och syns redan dagen efter.

 

Hårväxten ökar inte efter hårborttagning med Epicare och blir inte heller grövre. Hårstråna blir inte mörkare när de växer ut. Stråna har sin naturliga färg när de växer ut men har inte ännu blekts av solen eller användning av vatten och tvål.

 

I början känns en lätt stickande känsla, men huden vänjer sig efter en liten stund. Epicare ger inga bieffekter. En Epicare varar minst ett 1 år innan viss spänning i spiralerna avtar. Epicare kan användas av både unga flickor och riktigt gamla kvinnor.

 

Tillvägagångssätt:

1. Håll Epicare mellan fingrarna.

2. Böj Epicare och placera den mot huden där du önskar ta bort hår.

3. Rulla den mellan fingrarna och för den uppåt längs huden. Upprepa rörelsen tills all oönskad hårväxt är borta.

 

Innehållsförteckning

Nickelfri metallfjäder med plasttandtag.

Add To Cart