Oceans Alive 2.0 Phytoplankton 30ml

Oceans-Alive-2_0_1009_1021.jpg
Oceans-Alive-2_0_1009_1021.jpg

Oceans Alive 2.0 Phytoplankton 30ml

356.00

Växtplankton är planetens mest grundläggande föda, fylld med alla näringsämnen vi behöver för ett energirikt liv. I princip allt liv utgår från plankton. Det är den mest grundläggande näring som finns. Plankton omvandlar ljus till näring och innehåller hundratals näringsämnen samt 92 spårmineraler som arbetar synergistiskt i cellerna. Det innehåller aminosyror, naturliga vitaminer, organiska mineraler och spårämnen, levande enzymer, fettsyror, omega-3, karotenoider, astaxantin, klorofyll, polysackarider, glykogen, m.m., Här börjar näringskedjan uppåt. 

Växtplankton är också, enligt NASA, ansvarig för att producera 90 procent av allt syre på planeten, allt det syre vi andas in. Växtplankton ger näring åt över 99 procent av allt liv i oceanerna.

Plankton innehåller all näring som människan behöver - och mer därtill.

Nu kan du också ta del av detta mirakel med Oceans Alive 2.0. 

För första gången har stabila planktonstammar kunnat skördas som inte oxiderar och dör ut i flaskan efter bara några månader och blir värdelös. De har valts ut från över 43 000 olika stammar. Dessa plankton matchar dessutom människans näringsprofil närmast identiskt. Man skall inte förväxla växtplankton med makroalger, såsom chlorella och Spirulina.

Vad man skall veta är att Ocean Alive 2.0 är mer kraftfull än alla superfoods tillsammans. Lab-tester visar att varje cell av Ocean Alive 2.0 innehåller över 100 olika näringsmolekyler. Och Oceans Alive 2.0 innehåller över 50 miljarder celler - per droppe!

Men framförallt innehåller Ocean Alive 2.0 ett antioxidant-enzym som är 3500 gånger starkare än vitamin C och är kroppens främsta försvar mot fria radikaler - Superoxid dismutas (SOD). Undersökningar i USA visar att djur som hade höga nivåer av denna super-enzym levde längre än de med låga nivåer. Möss med minst SOD lever kortast och människan den högsta - föutom galapagos sköldpaddan som lever längst av alla, och producerar mest SOD av alla levande varelser.

Antioxidanta skyddar cellerna, huden och kroppen från att åldras snabbare. Utan antioxidanta skulle vi åldras decennier på några timmar- i själva verket skulle vi inte överleva alls.

Kroppens egna och främsta försvar mot dessa fria radikaler som förstör cellerna är alltså en antioxidant-enzym som kallas Superoxid dismutas eller SOD.

Ocean Alive 2.0 innehåller världens högsta innehåll av SOD i naturlig form - faktum är att Ocean Alive 2.0 innehåller 7000 gånger mer SOD än någon annan levande föda på planeten. Och den är dessutom biotillgänglig.

Då planktonen i Ocean Alive 2.0 är mikroskopiska och biotillgängliga så behöver den inte matsmältningssystemets procedur för att absorberas. Den går inte igenom levern för att nå ut i blodet.

Dessutom, och inte minst, så ger den syre till cellerna, reglerar pH-balansen i blodet, vilket visat sig i undersökningar på djur. 

Detta är rå plankton, rå energi från renat havsvatten i photo-bioreaktorer utan orenheter i en koncentrerad jonisk minerallösning från havsvatten. En photo-bioreaktor består av ultrarenat havsvatten, CO2 (koldioxid) och solljus. Utifrån detta bildas alla näringsämnen. Det är en avstängd ocean utan nedsmutsning, tungmetaller, plaster och bakterier. Oceans Alive tas alltså inte från förorenade oceaner som andra produkter. Planktonen i Oceans Alive stabiliseras till slut med en koncentrerad jonisk spårminerallösning från renat havsvatten.

Det är en komplicerad procedur med noggrann övervakning som tar 90 dagar innan planktonen kan skördas. Oceans Alive 2.0 är också den enda planktonprodukten med levande växtplankton på marknaden. Vi har letat länge, men inte hittat någon produkt som hållit måttet tidigare. Det här är vad cellerna längtar efter. Plankton är mikroskopiskt små, mindre än en blodcell, de har inga cellväggar som måste brytas ner som alger och når därför cellen direkt med all näring. Den är mer packad med näringsämnen än all annan supermat. Det här är det mest näringsfyllda preparat som kan uppbringas med naturlig näring. 

Oceans Alive är supermatens supermat. 


Rekommenderad användning: Skaka väl. Häll 15 droppar i vatten eller juice med eller utan mat. Förvaras på ett mörkt, svalt ställe. Behöver inte förvaras i kyl. 

Rekommenderad dagsdos: 15 droppar (1 ml)
Doseringar per flaska: 30 st

Innehåll per dos (1 ml): Fytoplankton 350 mg

Ingredienser: Flersträngade marina fytoplankton (råa, stabiliserade från skörd), suspenderad i en renad, koncentrerad havsminerallösning.

LAGERHÅLLS EJ / RING FÖR ATT BESTÄLLA

Add To Cart