Glutathione-SR 60vkaps

5290596-origpic-30c71b.jpg
5290596-origpic-30c71b.jpg

Glutathione-SR 60vkaps

483.00

Glutation med fördröjd frisläppning

Nytt innehåll med förlängd frisläppning! Åldrandeprocessen förknippas med ökad oxidativ aktivitet och minskade nivåer av reducerat glutation. Detta verkar vara särskilt märkbart hos personer med försämrad kognitiv funktion. Omvänt tenderar personer som lever i fler än 100 år att ha högre aktivitet av glutationreduktas.  

Levern utgör den största reservoaren av glutation, som är av största vikt vid leverns avgiftningsfuktioner fas I och fas II. Hos personer med leverproblem är det vanligt med låga nivåer av glutation. Dessutom kan vissa läkemedel, t ex de som innehåller acetaminofen (Aspirin och flera andra värk- och febernedsättande läkemedel), samt fettlösliga miljögifter utarma leverns förråd av glutation.  

Glutathione-SR från Thorne Research är patentsökt och representerar ett genombrott i supplementering av glutation. Ett glutationstillskott med förlängd frisläppning hindrar glutationet från att brytas ned av magsyra och matsmältningsenzymer.

1 kapsel innehåller:

Glutation (reducerat) * 175 mg

L-leucin 3 mg

* Glutation sammansatt med Time-Sorb® – en patenterad form för tidfördröjd utsöndring. 


Övriga ingredienser: Hydroxypropyl-metyl-cellulosa (hög och låg viskositet) och magnesiumsalt av fettsyra (time-sorb), hypromelloskapsel (från cellulosa), kiseldioxid.

Dosering: 1 kapsel 2 - 3 ggr/dag (doser per burk: 60)

Övrigt: Gravida, kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt.

Försegling: Använd endast om burken är förseglad.

Förvaring: Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn och djur.

Add To Cart